Hráči vrací úder YSYS

Řádění YSYS napáchalo v poslední době velké škody po celém serveru, jejím cílem se staly jak veřejné stavby, tak i soukromé objekty. To nepochybně vyvolalo celou řadu negativních reakcí ze strany hráčů a u některých i obrovský hněv. Někteří žádali jejich okamžité popravení. (článek předchozí)

Nedávno se k nám do redakce dostaly záběry zničeného chrámu v poušti i s jeho přibližnou polohu (Tu z bezpečnostních důvodů nebude uvádět). Podle našich předních odborníků se s největší pravděpodobností jedná o tajnou základu YSYS.

Na záběrech je patrné rozsáhlé poškození chrámu. Co se na místě přesně stalo, lze jen spekulovat. Vzhledem k událostem předešlých dní se jeví pravděpodobná varianta hráčské odplaty za útoky YSYS na jejich domovy. Tomu by odpovídal i rozsah poškození, kde je patrné, že dotyční hráči museli mít obrovský vztek. Nebo je to celé pomsta organizovaná Vladerem?

Naše redakce zastihla Vladera ve chvíli, kdy chtěl před námi utéct a požádaly ho o vyjádření. Ten nám pouze odpověděl:

Já s tím nemám nic společného.

To ovšem říká každý, ale jestli je do toho namočen nebo ne ukáže až čas. Jedna věc je ale už teď jistá, že YSYS zničení své základny nenechá bez odpovědi.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *